31 Mayıs 2009 Pazar

Babalar Günü Yaklaşıyor!


Hersene babamıza ne alacağımız konusunda dipsiz bir kuyuya düşeriz, ama her sene de yaratıcı fikirleri olan markalar bizleri kurtarır. Bu sene bu fikir Lacoste markasından geldi.
Babanıza Lacoste'un o vazgeçilmez polo tişörtlerinden hediye edebilir hem de babanızın ve kendinizin baş harflerini 3 gün içinde bu polo tişörtlere işletebiliyormuşsunuz. Mağazalarından babanız ve kendiniz için (tabii erkek okurlara hitaben) alacağınız "baba-oğul" 12.12 polo setinin yanında Lacoste bir de anahtarlık veriyormuş.
Anahtarlık bir yana ben baş harfleri işletebilme olayını çok beğendim. Hani filmlerde olur ya :)

29 Mayıs 2009 Cuma

Burberry Gününüz Kutlu Olsun!



New York belediye başkanı Bloomberg önümüzdeki senelerde de anılmak üzere 28 Mayıs gününü Burberry Günü olarak ilan etmiş. Bu onurun kaynağı da Burberry markasının Amerika ve New York'ta yaptığı sürekli yatırımlarmış. Burberry Amerika Merkez binası olan 444, Madison Avenue'daki gökdelenin üzerine 15 metrelik Burberry logosu yerleştirilmiş ve özel olarak ışıklandırılmış. Hatta gökdelenin bir de timelapse videosu da bulunmakta ---> link.

28 Mayıs Burberry Günü kutlamalarının bir sembolu olarak, New York ve Soho'da bulunan Burberry mağazalarından yapılan alışverişlerin %20'si tasarımcı gençlerin hayallerini gerçekleştirme amaçlı kurulan Burberry Vakfına bağışlanmış.

Bu günün şerefine Burberry'nin bahar kolleksiyonundan birkaç örnek ekliyorum. Topuklu ayakkabı ve soket çorap kombinlerine bayılıyorum demeden de geçemeyeceğim :)




28 Mayıs 2009 Perşembe

İndirim, İndirim, İndirim!


Ben de haberi Emre'nin blogundan Saray Soytarısından haber aldım, BSSD/Designers On Sale'de 31 Mayıs Pazar günü %50 indirim varmış!
Yetkililere sitem ediyorum ayrıca neden ay başında yapmıyorsunuz şu indirimleri diye :)
Bilmeyenler için ;

BSSD Fulya Otim Mağazası:
Dikilitaş Mah. Yeşilçimen Sok. No:5 A Blok Fulya/212 274 12 83

Not: Evet ne zamandır yazamadığımın farkındayım, ama bakın güzel güzel haberler vererek kendimi affettirmeye çalışıyorum :)

20 Mayıs 2009 Çarşamba

Zaha Hadid Lacoste İçin Tasarladı



Daha önce de ayakkabı tasarımı yapan ünlü mimar Zaha Hadid, bu sezon da Lacoste için tasarlamış. Sınırlı sayıda üretilen bu ayakkabıdan sadece 850 çift üretilmiş, bunlarda Paris, Londra ve Milano'dakiler gibi Lacoste'un özel mağazalarında yer alacakmış. Timsah logosu yerine dokusunu kullanma şeklini çok beğendim.
Esasında bu baya eski bir haber ama, bir mimar olarak ödevimi yapmamış gibi hissettim kendimi. Zaha Hadid'in ofisindekiler de ayakkabı render'ı alma zevkine (?) erişmişlerdir.

Chanel Burger

"Moda, kilo kaybetmek için en sağlıklı motivasyondur" Karl Lagerfeld

Doğru söze ne denir?

19 Mayıs 2009 Salı

Topshop İndirimi


Öncelikle herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik Bayramı kutlu olsun!

Bayramda okulların, ofislerin (bizimki hariç tabiki) tatil olması dışında bazı markaların 19-20 mayıs tarihlerinde indirim yapmaları da gayet hoş olmuş. Ben de ofisten çıktığımda Topshop'taki %30'luk indirimden yararlanmadan duramadım :) İşte bu babetleri aldım. Mor babet zaten istiyordum indirimle pek de güzel oldular :)
Eh aldığım birşeyi de ilk defa ekliyorum blog'a.


15 Mayıs 2009 Cuma

Finding Neverland


Genç tasarımcı haberi yapmaya bayıldığım bu kadar barizken, şu an onlardan biri olan Beril Öke Gülen'in defile haberini yazarken ne kadar mutlu olduğumu tahmin edebilirsiniz. "Hiçbir şeyin imkansız olmadığı bir dünyayı arayış... Renkler ve formlar tamamen özgür..." sloganıyla çıkış yapacak olan 2009 ilkbahar - yaz kolleksiyonunun defilesi bu cumartesi yani 16 mayısta saat 23:00'te Magnet Club'ta. Önümüzdeki günlerde defile fotoğraflarını ekleyip Beril Öke Gülen hakkında birşeyler yazmayı planlıyorum, izlemede kalınız :)
facebook event

12 Mayıs 2009 Salı

Parfüm Meselesi


Benim parfüm konusunda çok belirgin bir zevkim vardır. Yıllarca Lancome Miracle kullandım, ardından CK Euphoria kullandım kısa bir süre. Bugün mükemmel bir kararlılıkla mağazaya girerken aklımdaki tek şey Miracle'a yeniden kavuşmaktı, ancak durum pek de öyle olmadı. Tekin Acar kozmetikte DKNY parfümlerinde 2.si %50 indirim kampanyası varmış. Şans eseri yanımda bir arkadaşım daha vardı ve o parfüm seçmek üzere girmişti mağazaya. İkimizde ellerimizde DKNY'nin be delicious serisinden fresh blossom'uyla mutlu mesut ayrıldık mağazadan. Yaz için mükemmel bir koku gibi. Kararımdan her nekadar memnun olsamda, sanırım Miracle'ı hala özlüyorum.
Doğum günümde yaklaşıyor, hani samimi arkadaşlarım, aile fertlerim de okuyor ya blog'u ondan :P

11 Mayıs 2009 Pazartesi

Taytlar ve Babetler



Bu aralar en sevdiğim görüntü elbise altına tayt, açıkta kalan bilek ve babet. O kadar çok hoşuma gittiki hemen hakkında bir iki şey yazayım istedim. Taytların boyu yukarı doğru çıkmakta, hafif kapri boyutuna ulaştılar, hatta daha da yukarı çıkmaktalar. Dizin 5 parmak altı gibi bir boyu oldukça güzel bulsam da daha yukarı çekilen taytları beğenemedim bir türlü. Taytların altına topuklu ayakkabıları da oldukça beğenmekteyim ama riskli iş her zaman güzel olmuyor. Hazır havalar da tam bahar kıvamına gelmişken buyrun deneyin taytları, babetleri derim :)

Anna Sui Michael Kors


Yahu bu arada böyle bir babet aramaktayım, gören var mı? Evet moda blogu yazan biri olarak alışverişe zaman bulamıyorum... :/

8 Mayıs 2009 Cuma

True Blood 2. Sezon!


2. Sezon geliyor! Ve bir başka güzel haberde 9. kitabın çıkmasına çok az bir vakit kalmış olması. Aslında internetten pdf halini bulabiliyorsunuz şu an. HBO'dan videoları mutlaka izleyin derim.

7 Mayıs 2009 Perşembe

Matthew Williamson'dan H&M Erkek Kolleksiyonu


Matthew Williamson'un H%M için hazırladığı bu kolleksiyonun genel tarzını çok beğendim. Erkekler için skinny jeansler bitiyor sanırım, bu yaz sezonu renkleri de pek göz alıcı.




Chanel No.5

Chanel N°5 - Audrey TAUTOU - Jean-Pierre JEUNET from Philippe Le Plat on Vimeo.


Kendine hayran bırakan reklam. Özellikle videonun tonlamalarına, ışığına bayıldım!

Galata Moda Akaretlerde


Galata Moda yeniden Akaretler'de! 6-10 Mayıs arasında sürecek olan bu etkinliği kaçırmayın derim.

4 Mayıs 2009 Pazartesi

Ara

Bir süredir yazamıyorum ve bir süre daha yazamayacağım, kusura kalmayınız. Haber vereyim istedim :)

Not:
Ofiste geçen gün sayısı: 10 (tatiller hariç)
Ofiste geç saate kadar çalışılan gün sayısı: 5
Teslim edilen proje sayısı: 2 avan, 1 uygulama(!) olmak üzere 3
2 gün içinde teslim edilecek proje sayısı: 1 uygulama.

Benden hepinize gelsin;
benimde canım vaaar, ben de insanım :))


Perşembeye görüşmek üzere.
Blog Widget by LinkWithin