28 Haziran 2009 Pazar

Bağcık, daha çok bağcık!


Bu sezon öne çıkan ayakkabı modellerinden biri de bağcıklı ayakkabılar. Normal spor ayakkabılardan bahsetmiyorum tabiki, nerdeyse dize kadar bağcığı olan topuklu ayakkabılardan bahsediyorum. Pek çok markada da örneklerini bulmak mümkün, elbiselerle de çok güzel oluyorlar :)

Gisele Bundchen'in San Paulo moda haftasında giydiği ayakkabılar. Çok güzellermiş!

Taylor Momsen'i ekledim ancak ayakkabıyı hiç beğenmedim.

Madonna yine Louis Vuitton'la


Madonna'nın ilkbahar/yaz kolleksiyonunda Louis Vuitton'un reklam kampanyasında yer alacağının haberini yaptıktan sonra sonbahar/kış kolleksiyonunda da Louis Vuitton ile çalışacağının haberini yapmak beni sevindiriyor. Sebep: fotoğraflar yine çok güzel olacağa benziyor..

25 Haziran 2009 Perşembe

Michael Jackson





Çocukken tüm şarkılarını ezbere bilirdim, henüz ingilizce bilmezken. Moonwalker filmini muhtemelen bin kez filan izlemişimdir, kesinlikle abartmıyorum. İlkokul birdeyken sınıf arkadaşlarımı kenara çekip " sana bir sır vericem ama kimseye söyleme ben Michael Jackson'ı seviyorum" derdim. İşin garibi o yaştaki tüm veletler de bilirdi kim olduğunu.
Ne kadar üzüldüğümü anlatamam...

Daha geçen gün "ooo Michael Balmain giymiş" diye haber yapmıyormuyduk?

Bu hareketi denememiş olan var mı aranızda? :)

D&G 2010 Sonbahar - Kış





Parlak mor rengiyle, lüks aksesuarlarıyla ve kocaman detaylarıyla D&G gelecek sezonda da yön gösterici kolleksiyonlardan olacak gibi görünmekte. Kürk detayını sevmesem de fotoğrafçı Steven Klein tarafından çekilen serinin tonlarına bayıldım! Marilyn Monroe baskılı kıyafetler de ilginçmiş :)


11 Haziran 2009 Perşembe

İTÜ Fashion Show'09



İTÜ Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi ve Fashion Institute of Technology,New York işbirliğiyle yürütülen Moda Tasarımı Programı Defilesinin bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek. Moda Tasarımı öğrencilerinin çalışmalarından oluşan Defile 11 Haziran 2009 tarihinde, yani bugün İTÜ Taşkışla Kampüsü'nde yapılacak. Hepinizi bekliyoruz!




Babanıza Spa Hediye Edin!


Babalar günü iyice yaklaştı ve değişik hediye arayışları son hız devam ediyor. Güzel ve oldukça değişik bir alternatif olarak spa zinciri Sanda Spa'nın babalar gününe özel seçeneklerini gözden geçirebilirsiniz. Sanda Spa "Elemis Grooming for Dad" paketi ve Sanda Spa Çekleri ile Babalar gününe özel hediye alternatifleri sunuyor.
Elemis Grooming for Dad bakımı 60 dakika olup 135tl'den satışa sunulmuş. Özelliği de bölgesel stress ve kas gerginliğini rahatmaya yönelik olmasıymış.
Ancak hediye seçenekleri bu paketle sınırlı değil. Babalar gününe özel %20 indirimli "Elemis Time for Men" ürünleri veya "Special for Him" masajı veya geleneksel Türk Hamamı ritüeli de seçenekleriniz arasında.
Tüm yılın gerginliğini atması için babanıza güzel bir jest olabilir:)

10 Haziran 2009 Çarşamba

Emma Watson Burberry Reklam Kampanyasının Yeni Yüzü


Harry Potter filmlerinden tanıdığımız Emma Watson Burberry 2009/2010 Kış sezonunun yüzü olmuş. Fotoğrafları, kolleksiyonu ve Emma Watson'u çok beğendim, kendimi daha da bir yaşlı mı hissettim nedir :)
Fotoğraf çekimi Londra'nın en tarihi yerlerinden biri olan Westminster'da gerçekleştirilmiş. Burberry Kreatif Direktörü, Christopher Bailey 2009/10 kış reklam kampanyasında Burberry’ in tarihi yapısı ile beraber modernliği ve sade güzelliği de yansıtmak istediğini açıklıyor. Fotoğrafçı Mario Testino'nun gerçekleştirdiği çekimde modellerden Emma Watson'a, Douglas Booth, Charlie France, Tom Hughes, Tom Guinness ve Nick Wilson da eşlik etmiş.


Kampanyada bütün koleksiyonların ikonik Burberry check desenli modelleri, ikonik yağmurlukları ve bu markayla özdeşleşen ürünlerin modernize edilmiş şekilleri yer aldığı gibi sezonun "it bag"i olan The Wolf Bag gibi modellerin bulunduğu bayan aksesuarları ve geniş bir takı kolleksiyonu da yer alıyor.



Burberry Sonbahar-Kış 2009 reklam kampanyası Ağustos ayında Dünya çapında mecralarda kullanılmaya başlanacakmış.

İzin Günü!


1 hafta boyunca bir sunum için sürekli çalıştığımızdan ve dün geç saate kadar ofiste kaldığımızdan bugün izinliydik. Biz de Nilüfer ile bu günü İstinye Parkta alışveriş çılgınlığı yaparak değerlendirdik :)
Fark etmeden sadece ayakkabı denemişiz sanırım :)


Bershka'da gördüğümüz bu ayakkabıyı oldukça beğendim ama ne yazıkki 37si yokmuş, ayağımdaki 36 ve baya bir sıktı. Fiyatı 99tl idi zannediyorumki.

Nine West'in kolleksiyonunu oldukça beğendik, Nilüfer rahat bir ayakkabı arıyordu bunu da oldukça sevdi ama nedendir bilinmez almadı :) Nine West'te indirim var üstelik haberiniz olsun!

Zara'da gördüğüm bu ayakkabıyı çoook beğendim, fiyatı 100tl. Ama Zara'nın ayakkabılarının rahatsız olduğunu düşünüyorum, sadece beğenmekle kaldım onun için :)

Bu etek de Zara'nın indirim bölümünden. 30tl'ye bulduğum gibi kaptım. Böyle efil efil üstelik cebi olan etekleri çok seviyorum, ofiste de oldukça rahat oluyorlar.

Bu ayakkabılar çoğunuzun da bileceği üzere Mango'dan. Çok şirinler ama Mango'da ayakkabı konusunda çok rahat bir marka sayılmaz :)

Nilüfer bunları Bershka'da beğendi, denediği diğer yüksek topuklu ayakkabılara göre daha rahatmış. Ancak içinden 100 tl vermek gelmedi sanırım o da almadı :)

Ben de bunları Bershka'da beğendim. Ofis için uygun göründüler ama bunların da 37 numarası yokmuş :/

İstinye Park'taki turumuz arasında acıktık, yorulduk food court'a doğru yol aldık. Far East'de çin böreği yemek mantıklı gelmişti ama hiç de mantıklı değilmiş. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ağzımızdaki kötü tadı alsın diye çok doğru bir seçim yaparak Toast Stop'a uğradık. Çeşit çeşit çok güzel meyve suları var, tostlarda çok güzel görünüyordu bir deneyin derim :)

İzinli olmak ne güzel olaymış :))

Not: makina götürmediğimden tüm fotoları telefonumla çektim, kaliteleri kötü farkındayım ama kusuruma bakmayınız :) Bir dahaki sefere makinamı unutmam (umarım).

9 Haziran 2009 Salı

Güneşe Dikkat


Yaz gelsin diye yalvarıp durduk, gelmesine geldi şimdi de gölgelik esen bir yer aranıp duruyoruz :) Şaka bir yana öğlen saatlerinde güneş altında dolaşmanın, güneşlenmenin nekadar zararlı olduğunu zaten doktorlar tekrarlayıp duruyor, bir de benim söylememe gerek yok sanırım. Ancak cildinizin iyiliği için iyi bir markanın güneş kremini kullanmanız şart. Benim güneş kremim coppertone, zamanında cilt doktorum önermişti. Herkese de tavsiye ederim. Cilt lekelenmelerini önleme konusunda oldukça başarılı. Üzerine rahatça makyaj da uygulayabiliyorsunuz.

Blog Widget by LinkWithin