12 Mayıs 2009 Salı

Parfüm Meselesi


Benim parfüm konusunda çok belirgin bir zevkim vardır. Yıllarca Lancome Miracle kullandım, ardından CK Euphoria kullandım kısa bir süre. Bugün mükemmel bir kararlılıkla mağazaya girerken aklımdaki tek şey Miracle'a yeniden kavuşmaktı, ancak durum pek de öyle olmadı. Tekin Acar kozmetikte DKNY parfümlerinde 2.si %50 indirim kampanyası varmış. Şans eseri yanımda bir arkadaşım daha vardı ve o parfüm seçmek üzere girmişti mağazaya. İkimizde ellerimizde DKNY'nin be delicious serisinden fresh blossom'uyla mutlu mesut ayrıldık mağazadan. Yaz için mükemmel bir koku gibi. Kararımdan her nekadar memnun olsamda, sanırım Miracle'ı hala özlüyorum.
Doğum günümde yaklaşıyor, hani samimi arkadaşlarım, aile fertlerim de okuyor ya blog'u ondan :P

2 yorum:

Unknown dedi ki...

miracle muhteşem bir koku, ben de çok özlemiş ve unutmuşum şimdi farkettim. Delicious'un yeşil elma olanı bana çok kötü geliyor ama buram buram koktuğu bir gerçek şimdilerde Armani Code kullanıyorum, onu da tavsiye ederim.

fashion.zip dedi ki...

mutlaka bir denerim. yeşil elmayı ve özellikle böğürtlenlisini hiç sevmedim ben de dkny'nin. bu fresh blossom hafif miracle andırıyor ama daha değişik sen de bunu bir dene :)

Blog Widget by LinkWithin