5 Temmuz 2009 Pazar

Bobsmade



Evet yine bir genç tasarımcı! Almanya tabanlı Bobsmade markasını kuran tasarımcı eline geçen herşeyi boyadığını söylüyor; ayakkabılar, çantalar, kulaklıklar, şapkalar ve tabiki tablolar ve duvarlar. Tasarımlarının öylesine çizilmiş el çizimleri gibi değilde, üzerinde çalıştığı ürüne oturan baskılar gibi olması için çok emek harcamış. Sadece 1 çift ayakkabı için günde 8 saatini ayırıyormuş, günde 2 çift ayakkabı yapmaması gerektiğini de öğrenmiş :)



Profosyonel olarak boyama ve uyarlama işini 2007'den beri yapan sanatçı 2 yılda yaklaşık 100 ürün hazırlamış. Müşterilerinin isteğine göre de tasarımlar yapan tasarımcı, bazen sevmediği şeyleri de yapmak zorunda kaldığını itiraf ediyor :)
Tasarımlarının arasında Māori den ve özellikle Hint kültürü olmak üzere diğer kültürlerden etkilenmiş karakterler bulunmakta.

Tasarımcı markasını tek başına yürütüyormuş ancak ailesinden çok büyük destek aldığını da eklemeden geçemiyor.
Ancak şu günlerde biraz değişiklik aradığı için gelecek ay tam olarak oturtmaya çalışacağı bir değişime sokmuş markasını. Yeni bir web sayfası, yeni bir logo ve hazırlanan video ile müşterilerini bekliyor olacak.
Veeee işte güzel haber: almak isteyen çıkarsa Türkiye'ye de yollayabileceğini söyledi! :)
Bunlara bayıldım!

Alışveriş yapabileceğiniz ve galerisini gezebileceğiniz internet siteleri:
eskisi
yenisi

5 yorum:

transparankurbaa dedi ki...

ohaa babetler bilhassa da topuklular muhteşemmiş. zengin olsak da alsak ya bunlardan:)

Cihan Poçan dedi ki...

Wooden Vans Rulez!

fashion.zip dedi ki...

çok da zengin olmaya gerek yok yahu:)

transparankurbaa dedi ki...

işe girmeye var ama;)

ønur dedi ki...

cok sahane;

ama problem soyle ki, insanlar genc zekalarin ustune abandikca, onlar da buna dayanip sacmalamaya basladilar- sozum kesinlikle bu orneklere degil ama "open-uw-geest" diyerek herseyi kakalamaya calisiyorlar. tamam illustrasyon, iyi hos da birinci sinifta gordugun "basic design"a ne oldu? hazir kalip uzerine yapilmis illustrasyon da kusura bakmayin s.k gibi duruyor. ehm.

Blog Widget by LinkWithin